Hoe lang zijn universiteitsbasketbalspellen (en waarom)?

Exact antwoord: 2 uur kunt opladen

Basketbalwedstrijden, op welk niveau dan ook, zijn een publiekslieveling. Fans zijn niet alleen enthousiast over professionele games, maar ook enthousiast over universiteitsbasketbal.

Het toernooi wordt georganiseerd door de National Collegiate Athletic Association. Alle spelers moeten aan de geschiktheidscriteria voldoen.

Hoe lang duren collegebasketbalspellen?

Hoe lang zijn College Basketball-spellen?

Organisatoren van de basketbalwedstrijdTijd genomen
NCAA2 uur kunt opladen
NBA2 + uur

Het basketbalspel is verdeeld in delen. Kwartieren worden ze genoemd. Integendeel, de lengte van de kwartalen varieert op basis van het niveau van het spel. Ook hebben verschillende sportorganisaties verschillende speeltijden. Als gevolg hiervan zal de wedstrijd worden bepaald door het niveau van de concurrentie.

Een normaal NCAA college basketbalspel duurt ongeveer twee uur. Elk spel is verdeeld in twee helften van 20 minuten met een rustpauze van 15 minuten ertussen. Veel meer elementen dragen bij aan de lengte van het spel.

Fout is er een van. Wanneer de bal buiten de grenzen gaat, gaat er meer tijd verloren. Er is ook het gebruikelijke pluizen van foutschutters aan de vrije worplijn. De normale spelpauze is 15 minuten en de spelpauze is 20 minuten.

De lengte van het spel wordt ook in de loop van de tijd verlengd. Als de stand aan het einde van de reguliere speeltijd gelijk is, gaat de wedstrijd uit. Elke keer dat het team wint, wordt het spel met vijf minuten verlengd. Als de score gelijk blijft na de eerste verlenging, wordt de tweede verlenging toegevoegd, enzovoort, totdat één team wint. Terwijl de meeste games minder dan twee uur duren, duurt het NCAA-record voor de op een na langste game bijna vier uur vanwege zes overuren.

In NCCA-basketbalwedstrijden voor mannen is de schotklok 35 seconden. Als de teamcoach dat wil, kan hij deze korte tijd echter verlengen tot meer dan een minuut. Het is een van de vele onverwachte maar voorspelbare gebeurtenissen die kunnen plaatsvinden tijdens een honkbalwedstrijd. Deze activiteiten kunnen tot 55 minuten duren.

Elke helft van het spel heeft vier tv-time-outs. Ze komen in het spel wanneer er een speelpauze is na de markeringen van 16, 12, 8 en 4 minuten van elke helft. De geplande tv-time-out wordt overgeslagen als er geen pauze is in een van de 4-minutenmarkeringen.

Op elk moment tijdens het spel zouden er standaard in-game beoordelingen zijn. Als er een vraag is over de beslissing van een scheidsrechter, is een wedstrijdbeoordeling vereist. Scheidsrechters en wedstrijdofficials zullen de video van de oproep analyseren om te bepalen of de oproep correct was of niet. Het is gedaan om de integriteit van het spel te behouden.

Collegebasketbalwedstrijden voor dames duren, in tegenstelling tot collegebasketbalwedstrijden voor heren, twee uur en omvatten vier kwartalen van 10 minuten. Basketbalwedstrijden tussen mannen en vrouwen duurden vroeger net zo lang als mannenwedstrijden. Het gebruik van vier kwartalen is consistent met de praktijken van andere grote competities. Tussen de tweede en derde helft van deze wedstrijden is er een pauze.

Waarom duren collegebasketbalspellen zo lang?

De moeilijkheid bij het berekenen van de tijd van een basketbalwedstrijd op een universiteit vloeit voort uit het begrijpen van de mate van competitie tussen teams. Hoe langer het spel duurt, hoe competitiever het is.

Elke keer dat het spel stopt, stopt de schotklok. Als gevolg hiervan moet u mogelijk enkele seconden wachten voordat het spel wordt hervat. Trek ten minste twee en een half uur uit als u van plan bent een NCAA-wedstrijd live op het veld te bekijken. Hoewel het lang duurt om NCAA-games te voltooien, hebben ze een boeiend karakter waarmee je de tijd snel kunt doden.

Conclusie

Basketbal is verdeeld in verschillende niveaus, elk met zijn eigen timing. Er kan nooit een gelijkspel zijn in een basketbalwedstrijd. Er moet een overwinnaar zijn. Als gevolg hiervan mag een NCAA-basketbalspel slechts 50-55 minuten duren. De lengte van elk basketbalspel, of het nu wordt gespeeld door amateur- of professionele spelers, wordt echter bepaald door een aantal onvoorspelbare maar voorspelde elementen.